Siirry sisältöön

VESIKATTOTYÖT LUOTETTAVASTI
10 vuoden takuulla!

Pieksämäki Varkaus Kuopio Mikkeli Lahti Jyväskylä 

Vesikatto suojaa sään vaikutuksilta ja estää tuulen sekä sateen tunkeutumisen rakenteisiin. Vesikatto on samalla myös talosi ulkonäköön vaikuttava tekijä. Vesikattoremontin avulla kiinteistösi arvo nousee ja energiatehokkuus paranee. Näin ollen. vesikatto kannattaa pitää kunnossa riittävän ajoissa tehdyllä vesikattoremontilla. Annamme katon vedeneristykselle 10 vuoden takuun.

VESIKATTOREMONTIT KESKI-SUOMESSA

Hyvin tehty vesikatto, runko ja perustukset luovat rakennukselle pitkän iän. Jos vesikatto vuotaa, päästää se kosteuden rakenteisiin ja usein pieniä vuotoja ei ensi alkuun edes huomaa. Oikein asennettu ja huollettu vesikatto turvaa talosi kunnon. Montolan Kattoveljet Oy rakentaa vesikatot kantavia ja suojaavia rakenteita myöden. Toimimme aina aikataulussa sekä kustannustehokkaasti. Silti tärkeintä meille on ensiluokkainen laatu. Vahva ammattitaitomme takaa rakennusmääräysten oikeaoppisuuden sekä katon parhaan mahdollisen asennuslaadun.

PYYDÄ TARJOUS VESIKATTOASENNUKSISTA!

Teemme vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella vesikattoja niin omakotitaloihin, rivitaloihin, teollisuushalleihin kuin kerrostaloihin. Toimialueemme on pääosin Savo, Päijät-Häme ja Keski-Suomi - Pieksämäki, Varkaus, Kuopio, Mikkeli, Lahti, Jyväskylä, mutta teemme vesikattoasennuksia myös ympäri Suomen.

Vieritä ylös