Siirry sisältöön

HUOPAKATOT JA HUOPAKATTOREMONTIT
10 vuoden takuulla!

Pieksämäki Varkaus Kuopio Mikkeli Lahti Jyväskylä

Montolan Kattoveljillä on 10 vuoden kokemus huopakattotöistä. Käytämme kattotöissä laadukkaita, kotimaisia materiaaleja. Työt teemme asiakaslähtöisesti avaimet käteen -periaatteella. Olemme läpinäkyvä toimija ja hinnan määrittelemme aina tarkasti etukäteen. Kaikki huopakattotyöt tehdään huolella ja taidolla. Työn tulee tekemään sinulle kokenut alan ammattilainen, joka on erikoistunut juuri huopakattoihin.

HUOPAKATTOJEN ASENNUKSET JA KORJAUKSET LUOTETTAVASTI

Huopakatto on hiljainen ja hyvä valinta kattomateriaaliksi. Huopakatto joustaa lämpötilan ja sään vaihteluissa, joten se on pitkäikäinen. Huopakatto on kattomateriaalina kestävä, mutta tarvitsee säännöllistä huoltoa aivan kuten muutkin materiaalit. Jos huopakattoa ei huolla, se voi päästää kosteutta pinnan läpi. Hyvin hoidettu huopakatto on Suomen oloissa hyvä valinta kestämään kylmää, sadetta ja hellettä sekä on asennettavana helposti työstettävä. Siksi kannattaa pitää hyvää huolta huopakatosta ja luottaa sen korjaukset ja asennukset ammattilaisen käsiin. Siten sinäkin hyödyt pitkällä aikavälillä kestävästä katosta.

kattokuva

HUOPAKATTOASENNUKSET KESKI-SUOMESSA

Teemme huopakattoja ja huopakattoremontteja Pieksämäki, Varkaus, Kuopio, Mikkeli, Lahti, Jyväskylä -sektorilla. Tarvittaessa teemme huopakattourakointia muuallekin Suomeen! Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavaa, kotimaista osaajaa kattotöihin.

Vieritä ylös